Werkplaats

Wij zijn een open garagebedrijf dat onderhoud en reparatie verricht aan alle merken auto’s, bedrijfswagens en campers. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK, bandenwissel of voor een aircoservice. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

Wij zijn CarProf

CarProf is een garage voor alle merken en auto's van alle leeftijden.

Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto ze ook rijden.

CarProf is anders

Door de eerlijke en transparante benadering van CarProf weet u altijd precies waar u aan toe bent. We maken vooraf heldere afspraken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Nadat het werk aan uw auto is uitgevoerd, laten we precies zien wat we gedaan hebben. Onze heldere communicatie verbetert daarom niet alleen de kwaliteit, maar ook de beleving van onderhoud en reparatie. Bovendien laten we met onze frisse en opgeruimde werkplaatsen zien dat uw auto in goede handen is.

CarProf biedt zekerheid

Daarnaast geeft CarProf échte zekerheid door 24 maanden internationale garantie te bieden op onderhoud en reparatie. Kortom, CarProf is dé autogarage voor onderhoud van alle merken. 

De voordelen van CarProf

  1. Garage voor alle merken: CarProf beschikt over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto’s van alle merken te kunnen onderhouden.
  2. 24 maanden garantie: CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties.
  3. Onderhoud volgens het boekje: CarProf voert al het onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen uit, met behoud van fabrieksgarantie.
  4. Afspraak is afspraak: Bij CarProf weet u vooraf wat de kosten zijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
  5. A-merk onderdelen van originele kwaliteit: CarProf werkt met onderdelen van A-merken die ook door de fabrikant gebruikt worden. Deze monteren we met hoogwaardige gereedschappen.
  6. Zichtbaar beter: CarProf is te herkennen aan de frisse, opgeruimde uitstraling en de open aanpak van haar medewerkers.
Werkplaats