Over ons

Kwaliteit, service en een persoonlijke benadering staan bij Autoservice Huls in een hoog vaandel! Wij zijn een open garagebedrijf dat onderhoud en reparatie verricht aan alle merken auto’s, bedrijfswagens en campers. Ook kunt u bij ons terecht voor een passende occasion. 

Freddy Huls is in 2013 deze werkplaats begonnen. Samen met zijn vrouw Maureen en het team van deskundige monteurs zijn ze de betrouwbare partner voor reparaties en onderhoud aan uw voertuig. Persoonlijk advies en maatwerk onderhoud voor uw auto zijn hierin de sleutelwoorden. Hierbij gaan zij op een heldere en transparante manier te werk;

  • Samen met de monteur de mogelijkheid uw auto te bekijken en te beoordelen
  • Bovag onderhoudskeuring incl. advies
  • Prijsopgave vooraf
  • Onderhoud afgestemd op het gebruik van uw auto
  • Haal- en brengservice
  • Koffiecorner
  • Opslag en advies zomer/winterwielen
  • RDW Kentekenloket

Opel erkend reparateur

Autoservice Huls is een Opel garage, dit wordt ook wel Opel Erkend Reparateur genoemd. Hierdoor mogen wij de garantiewerkzaamheden aan alle Opel’s verrichten en maken wij daarbij gebruik van originele Opel onderdelen, welke we elke dag rechtstreeks bij Opel bestellen.

Carprof

Wij zijn aangesloten bij het werkplaatsconcept Carprof, hierdoor krijgen onze klanten 24 maanden internationale garantie op onderhoud en reparatie. Carprof biedt u een eersteklas ervaring op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie.

Bovag

Daarnaast zijn wij lid van de BOVAG en voorzien van het officiële keurmerk. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Voor het lidmaatschap en keurmerk worden strenge eisen gesteld. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Erkend leerbedrijf 

Autoservice Huls is door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst. 

Kennismaken met ons bedrijf? U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Tot ziens in Breedenbroek!

Freddy & Maureen Huls

Hans Rijks, Joshua Deurloo, Arno Overbeek en Wesley Pronk

Het team van autoservice Huls