Opel Reparateur

Uw Opel onderhouden door de dealer? Opel garage Autoservice Huls is Opel Erkend Reparateur en daarmee krijgt uw Opel exact het onderhoud van Opel door Opel. De specifieke voorschriften worden nageleefd en al onze medewerkers worden geschoold en getraind door Opel. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste nieuwtjes en staan ze nooit voor verrassingen

Waarom onderhoud bij de Opel Erkend Reparateur?

 

  1. Hij maakt altijd gebruik van originele onderdelen met één jaar garantie.
  2. Er wordt aan uw Opel gewerkt door specialisten die getraind zijn door de importeur.
  3. De monteurs maken uitsluitend gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Opel model is ontwikkeld.
  4. Hij gebruikt volsynthetische olie.
  5. Hij hanteert officiële, d.w.z. door de fabriek voorgeschreven, onderhoudsbeurten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
  6. Na uitvoering van een onderhoudsbeurt aan uw auto, krijgt u tot maximaal één jaar lang Opel Pechhulp mobiliteitsgarantie en u kunt lid worden van myOpel, een loyaliteitsprogramma met diverse, unieke services en voordelen.

Wij zijn namelijk van mening dat het door ons uitgevoerde onderhoud van zodanige kwaliteit is, dat we er een mobiliteitsgarantie op durven te geven. Als u uw Opel door ons laat onderhouden, betekent dit voor u dat uw Opel altijd in topconditie verkeert, met de zekerheid van mobiliteit via Opel Assistance Plus.

 

APK keuring (altijd GRATIS bij een onderhoudsbeurt!)

 

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring. Uw auto wordt hierbij getest op veiligheid en milieueisen.

APK van uw Opel: snel & voordelig bij uw Opel Erkend Reparateur.

  • Vaste all-in prijzen, het hele jaar door
  • Expertise van de Opel monteur
  • Afspraak gemakkelijk online in te plannen
  • Extra voordeel voor myOpel leden

Autoservice Huls staat als Opel Erkend Reparateur graag voor u klaar om deze vakkundig uit te voeren. U kunt zich als Opel rijder gratis aanmelden op www.myOpel.nl. Dan betaalt u slechts €19,- all-in voor een APK en kunt u profiteren van persoonlijke aanbiedingen, inzage in uw digitale onderhoudsboekje en blijft u op de hoogte van productverbeteringen voor uw Opel.