Airco Service

Om u optimaal te laten genieten van frisse lucht in uw auto, zorgen wij voor alle merken er graag voor dat uw airconditioning in topconditie is. En dat is zeker geen overbodige luxe!

U kunt zich voorstellen dat er nogal wat eisen gesteld worden aan de mechaniek en het onderhoud van uw aircosysteem. En dat is niet voor niets: een goed onderhouden aircosysteem loopt namelijk een lager risico op defecten. Dat betekent dat een goed werkende airco altijd en overal voor een aangename temperatuur zorgt in uw auto.

En dat is niet alleen van belang in de zomer. Ook in de seizoenen waarin het niet noodzakelijk is om het interieur van uw auto te koelen, is een goed werkend aircosysteem een must. Deze zorgt er bijvoorbeeld bij beslagen ramen voor dat ze snel worden ontwasemd.

Wij bieden u daarom de Airco Service aan.

Vier redenen waarom uw Airco een periodieke service verdient:

1. Comfort

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw auto heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

2. Veiligheid

Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Opel Airco Service controleert uw Opel Erkend Reparateur de volledige werking van het aircosysteem van uw auto. Eventuele reparaties voert uw Opel Erkend Reparateur vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven, bijvoorbeeld door het gebruik van Opel ruilonderdelen of onderdelen passend bij uw auto.

3. Hygiëne

Na verloop van tijd hopen er zich vuil, bacteriën en andere micro-organismen op in uw airco. Tijdens de Airco Service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd.

4. Kostenbesparing

Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken. Met tijdig onderhoud voorkomt u grote reparaties achteraf en bespaart u brandstof.

Maak direct online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag!